Välj maximal
frihet hos oss.

Sveriges största utbud.

Välkommen till Serverados beställningsformulär! Här kan du beställa kanalpaket, digitalboxar och tillbehör. Om du har fått en kampanjkod så kan du ange den för att få tillgång till erbjudanden och paketpriser.

Grundabonnemang.

Grundabonnemanget innehåller SVT1, SVT2, SVT24/Barnkanalen, Kunskapskanalen, SVT1 HD, SVT2 HD, TV4 samt möjlighet till hyrfilm från SF Anytime.
69kr/hushåll och månad

Minsta abonnemangsperiod 1 månad och abonnemanget gäller för upp till 4 st boxar med samma utbud. Grundabonnemanget krävs för att kunna beställa tilläggsabonnemang. Vill man ha olika tilläggsabonnemang på olika boxar så krävs ett grundabonnemang per box.

Grundabonnemang och box beställes i beställningsformuläret här ovan, på mejl till eller via telefonnummer: 08-5000 5777. Vid beställning behövs namn, adress, personnummer, uttags/lägenhetsnummer (det fastighetsägaren använder), e-postadress samt ev MAC-adress på befintlig box. (MAC finns på undersidan av boxen ”xx:xx:xx:xx:xx:xx”)

Faktureringsavgift 35 kr för pappersfaktura, 0 kr för e-postfaktura.

Digitalboxar.

HD-box utan inspelning, HDMI
1.695 kr

VIP1113

Ni kan även köpa TV-box hos någon av våra återförsäljare.

Tillbehör.

5-ports miniswitch
149 kr

Zyxel ES-105

Fraktkostnad då vi skickar varor per post är 149 kr/produkt.

Digitalboxar.

HD-box utan inspelning, HDMI
1.695kr | VIP1113

Ni kan även köpa TV-box hos någon av våra återförsäljare.

Tillbehör.

5-ports miniswitch
149kr | Zyxel ES-105

Fraktkostnad då vi skickar varor per post är 149 kr/produkt.

Kanalpartners.

Här får du mer information om våra partners och det utbud vi kan erbjuda tillsammans.

Bahnhof
Se innehåll, priser och hur du beställer på Bahnhofs hemsida www.bahnhof.se

Intertain
Intertain erbjuder TV-paket baserade på så kallade favoritkanaler, vilket innebär att du som kund själv väljer de kanaler du vill titta på och är därmed inte bunden till ett låst kanalpaket. Här finns bl a arabiska, balkan, turkiska, tyska, finska, polska och persiska kanaler med fler. Gå in på Intertains hemsida www.intertain.se för att se alla kanaler som erbjuds och hur du beställer.

Viasat
Abonnemangsvillkor för Viasat finns här

Viaplay.se ingår i alla Viasatabonnemang och speglar det kanalpaket som man har aktivt hos Serverado. Registrering till Viaplay.se sker via länken signup.viaplay.se/serverado. Du registrerar ditt Viaplay-konto genom att uppge ditt abonnemangsnummer (TV00000) och kundnummer hos Serverado, dessa uppgifter hittar du på din faktura.

Hoist Group – TV för företag och offentlig sektor
Hoist Group levererar i samarbete med Serverado TV-kanaler för offentlig visning, till exempel för barer och resturanger eller företag och offentliga verksamheter. För mer information, vänligen se www.offentligvisning.se.