Nyheter
TV-kanalen Fjorton upphör
Sändningarna från Fjorton upphör med kort varsel
TV-kanalen FJORTON, som ingår i Grundabonnemanget, upphör permanent med sina sändningar med kort varsel. Sändningarna avslutas redan torsdagen den 6 september klockan 12:00.
 
GDPR Integritetspolicy
Med anledning av det nya regelverket GDPR inför Serverado den 2018-05-25 en ny integritetspolicy som beskriver hur vi skyddar våra kunders personuppgifter. Läs denna i sin helhet här.
 
Prishöjning Grundabonnemang

Från och med 2018-04-01 höjs avgiften för Grundabonnemanget till 49 kr/månad. Grundabonnemanget kommer också att debiteras månadsvis och inte tre månader i taget som tidigare.

 
Ny TV-kanal: Fjorton

fjorton
På måndag börjar den nya TV-kanalen FJORTON sina ordinarie sändningar!

Kanalen finns redan nu i Grundabonnemanget och kommer ligga kvar för alla kunder under en viss tid.

Läs mer om kanalen på deras webb eller på Facebook.

 
MYCKET MER INNEHÅLL OCH NYTT PRIS FÖR KUNDER MED MINST VIASAT SILVER

Vi på Viasat vill alltid erbjuda dig som kund det bästa innehållet och den bästa tittarupplevelsen. Därför utökas ditt utbud med fler nya kanaler och mycket mer innehåll.

Här kan du läsa mer om ditt utökade utbud och det nya priset.

FLER KANALER OCH MYCKET MER INNEHÅLL

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda en så bra och heltäckande upplevelse som möjligt till dig som kund, därför har vi under 2016 och i början av 2017 förbättrat utbudet med fler nya kanaler och mycket mer innehåll.

NYA TV-KANALER

I Silver- och Guldpaketet: Kanal 9, Kanal 11, Fox (från 1 februari 2017), Discovery Channel.

Guldpaketet: Nicktoons

MYCKET MER PÅ VIAPLAY

I ditt abonnemang ingår Viaplay och där har innehållet utökats med över 20 procent i barnbiblioteket och i det amerikanska serieutbudet under det senaste halvåret. Dessutom har Viaplay Original lanserats med egenproducerade serier såsom Swedish Dicks, Det stora experimentet och Svartsjön.

NY MÅNADSKOSTNAD

Från den 1 mars 2017 höjer vi priset med 24 kr/mån för dig som har minst Viasat Silver eller motsvarande äldre kanalpaket med minst två intressepaket. Det nya priset gäller för nya kunder samt för befintliga, obundna kunder. Har du bindningstid sker prishöjningen först när den löper ut..

 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Sida 1 av 10