Nyheter
Prishöjning Grundabonnemang

Från och med 2018-04-01 höjs avgiften för Grundabonnemanget till 49 kr/månad. Grundabonnemanget kommer också att debiteras månadsvis och inte tre månader i taget som tidigare.

 
Ny TV-kanal: Fjorton

fjorton
På måndag börjar den nya TV-kanalen FJORTON sina ordinarie sändningar!

Kanalen finns redan nu i Grundabonnemanget och kommer ligga kvar för alla kunder under en viss tid.

Läs mer om kanalen på deras webb eller på Facebook.

 
MYCKET MER INNEHÅLL OCH NYTT PRIS FÖR KUNDER MED MINST VIASAT SILVER

Vi på Viasat vill alltid erbjuda dig som kund det bästa innehållet och den bästa tittarupplevelsen. Därför utökas ditt utbud med fler nya kanaler och mycket mer innehåll.

Här kan du läsa mer om ditt utökade utbud och det nya priset.

FLER KANALER OCH MYCKET MER INNEHÅLL

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda en så bra och heltäckande upplevelse som möjligt till dig som kund, därför har vi under 2016 och i början av 2017 förbättrat utbudet med fler nya kanaler och mycket mer innehåll.

NYA TV-KANALER

I Silver- och Guldpaketet: Kanal 9, Kanal 11, Fox (från 1 februari 2017), Discovery Channel.

Guldpaketet: Nicktoons

MYCKET MER PÅ VIAPLAY

I ditt abonnemang ingår Viaplay och där har innehållet utökats med över 20 procent i barnbiblioteket och i det amerikanska serieutbudet under det senaste halvåret. Dessutom har Viaplay Original lanserats med egenproducerade serier såsom Swedish Dicks, Det stora experimentet och Svartsjön.

NY MÅNADSKOSTNAD

Från den 1 mars 2017 höjer vi priset med 24 kr/mån för dig som har minst Viasat Silver eller motsvarande äldre kanalpaket med minst två intressepaket. Det nya priset gäller för nya kunder samt för befintliga, obundna kunder. Har du bindningstid sker prishöjningen först när den löper ut..

 
VIASATS UTBUD UTÖKAS MED DISCOVERYS KANALER

Viasats utbud utökas till alla tolv huvudkanalerna. Nu kommer Kanal 9, Kanal 11 och Discovery Channel att ingå för alla Viasats kunder med parabol och fiber-TV. De nya kanalerna finns tillgängliga från den 28 september genom MTGs nya avtal med Telenor. - Vi är väldigt glada över att våra kunder nu kan ta del av ett fullständigt utbud av de linjära kanalerna från SVT1 till TV12, säger Sahar Kupersmidt, affärsområdeschef Viasat på MTG Sverige.

Det nya avtalet mellan MTG och Telenor tecknades i somras och redan då blev det klart att Kanal 9 och Kanal 11 skulle bli tillgängliga för Viasats parabolkunder. Nu kommer även dessa kanaler att bli tillgängliga för Viasatkunder med fiber-TV. Dessutom tillkommer Discovery Channel. Det utökade kanalutbudet kommer att ingå för kunderna som har kanalpaketen Viasat Guld och Viasat Silver från den 28 september. Detsamma gäller kanalpaketet Viasat Bas Plus på fiber-TV.

- Genom det nya tilläggsavtalet med Telenor kan våra kunder, oavsett parabol eller fiber, ta del av de tolv huvudkanalerna och även omtyckta Discovery Channel. Vi kan helt enkelt erbjuda ännu mer underhållning i världsklass, säger Sahar Kupersmidt, affärsområdeschef Viasat på MTG Sverige.

 
Olympiska spelen i Rio 2016

Så ser du de olympiska spelen i Rio 2016.

Nu är det snart dags för världens i särklass största sporthändelse. Den stora invigningen äger rum 5 augusti, men sändningarna startar redan 3 augusti med fotbollens gruppspel på Viasat, officiellt sändningsbolag. Du kan följa de olympiska spelen på flera sätt:

TV3 och TV10.

Här ser du invignings- och avslutningsceremonin samt de viktigaste tävlingarna, höjdpunkter, analyser och sammandrag. Sändningarna kommenteras på svenska och reklampauserna är varsamt placerade.

Viasats sportkanaler.

Om du har Viasats sportpaket får du den största bevakningen av de olympiska spelen genom tiderna, med tillgång till inte mindre än 6 dedikerade sportkanaler – helt utan reklamavbrott – som sänder från Rio 2016: Viasat OS Sport, Viasat OS Fotboll, Viasat OS Golf, Viasat OS Ridsport, Viasat OS Tennis och Viasat 16 HD. Dessutom ingår Viaplay, så att du kan uppleva de olympiska spelen live i din tv, mobil, surfplatta och dator.

Mycket Nöje!

Viasats sportkanaler finns tillgängligt hos Serverado i TV-paket Viasat Sport.

 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Sida 1 av 10